Sustavi za optimiziranje mrežnih laboratorija i infrastrukture za nadzor mreže

ONPATH Technologies je proizvođač skalabilnih sustava za povezivanje mrežne opreme i nadzornih (monitoring) elemenata za telekomunikacijske laboratorije ili nadzor modernih telekomunikacijskih mreža. ONPATH je nastao iz tvrtke Brocade Communications kroz nastavak djelovanja njihovog odjela za razvoj i proizvodnju preklopnika na fizičkom sloju (physical layer switch).

Sustavi ONPATH’s Universal Connectivity System™ i HorizON™ softver čine naprednu platformu za automatizaciju i povećanje sigurnosti u podatkovnim centrima i sustavima testne infrastrukture kako bi se postigla vremenska optimizacija, povećala iskoristivost opreme te posljedično tome optimizirali troškovi automatizacijom procesa, u odnosu na ručno prespajanje kompleksnih MESH preklopnih infrastruktura.

Patentirana tehnologija preklapanja (switching technology) i napredni softverski paket čine najskalabilniji i najsigurniji ovakav sustav na tržištu, s najdetaljnijim uvidom u stanje i konfiguraciju mreže i mrežnih puteva. Sustav je skalabilan i podržava od 8 do 4096 individualnih (non-meshed) portova, nezavisno o brzini prijenosa podataka ili korištenim protokolima, te osigurava visoku razinu performansi i fleksibilnosti za laboratorijske i podatkovne centre, kako danas tako i za buduće potrebe.

 

 

 

ONPATH Layer1 sustavi za preklapanje (Layer 1 switching) dostupni su u nekoliko izvedbi i u potpunosti su nadogradivi sukladno potrebama korisnika. 

Zanimljiva primjena ovih automatiziranih preklopnika je u kombinaciji sa softverom za automatizaciju tvrtke Qualisystems čime se omogućuje potpuna automatizacija mjernih laboratorija i podatkovnih centara bez potrebe za ručnim preklapanjem i intervencijama.

Za više informacija o ovom sustavu pogledajte video.

 
Više informacija potražite na web stranici proizvođača dostupnoj na linku.