Profesionalni GIS/CAD alati za planiranje i upravljanje mrežama

Tvrtka Keypro temeljem razvoja svojih GIS i CAD stručnjaka proizvodi sustave za vizualizaciju i konsolidaciju informacija o mreži - telekomunikacijskoj mreži ili bilo kojem sličnom distribuiranom sustavu kojim je potrebno upravljati ili ga nadzirati.  Obzirom na stručnost tvrtke u mrežnim servisima njihovi proizvodi razlikuju se od ostalih dostupnih na tržištu u temeljnom pristupu načinu na koji su GIS informacije dostupne krajnjem korisniku - sustav je izveden kao "cloud" mrežna usluga, uvijek dostupna i ažurirana.

Proizvodi tvrtke Keypro namijenjeni su upravljanju informacijama o distribuiranim sustavima za širok spektar korisnika, kao npr:

  • Telekomunikacijski operateri (konsolidacija i upravljanje bakrenom i optičkom infrastrukturom)
  • Energetske kompanije (distribucija i prijenos električne energije)
  • Tvrtke koje upravljaju vodovodnim i kanalizacijskim sustavima
  • Grijanje, gradska ulična rasvjeta, gradske komunikacijska mrežna infrastruktura itd.

Uz navedena gotova softverska rješenja tvrtka Keypro obavlja i poslove integracije te optimizacije upravljanja sustavima kroz konzultantske usluge koje nude svojim korisnicima. Sjedište tvrtke je u Finskoj, a korisnička baza je širom svijeta te uključuje preko 200 aktivnih korisnika i to preko 50 telekom operatera, 20 gradskih uprava, aerodrome, luke itd.

 

 

VIŠE O PROIZVODIMA:

Keypro KeyCom sustav namijenjen je za telekomunikacijske operatere, mobilne i fiksne mreže.

Radi na principu web preglednika, a sadrži detaljne mrežne elemente kao npr. informacije o kabelima, korisničkim lokacijama, vodovima, spojevima, DTK i sl.

Za više detalja pogledajte KeyCom video materijale i brošure

 

Keypro KeyAqua sustav namijenjen je za tvrtke koje upravljaju vodovodima, kanalizacijom, otpadnim vodama i sl. te njihovim podizvođačima.

Radi na principu web preglednika te sadrži sve bitne informacijske elemente prilagođene ovom tipu korisnika - kako bi omogućio učinkoviti nadzor te jednostavnije upravljanje preventivnim i interventnim održavanjem mreže.

Za više detalja pogledajte KeyAqua video materijale i brošure

 

Keypro KeyLight namijenjen je za upravljanje sustavom javne rasvjete.

Radi na principu web preglednika i sadrži sve elemente bitne za održavanje ovog tipa sustava, upravljanje ispadima/kvarovima u mreži te njihovom razrješenju.

Za više informacija pogledajte KeyLight video materijale i brošure.

 

Keypro KeyEnergy je profesionalni sustav za upravljanje energetskom mrežnom infrastrukturom.

Radi na principu web preglednika i sadrži sve potrebne elemente za upravljanje mrežom, nadzor, preventivno održavanje, upravljanje ispadima itd. 

Za više informacija pogledajte KeyEnergy video materijale i brošure.

 

Keypro KeyMap je kombinirani sustav namijenjen za upravljanje postojećom mrežom ili planiranje izgradnje infrastrukture za sve ranije navedene vrste distribuiranih sustava na području grada ili šireg gradskog područja.

 

 

Više informacija potražite na web stranici proizvođača dostupnoj na linku.