Pametne, modularne testne platforme nadogradive u skladu s potrebama operatera.

Osnova FTB ekosustava, FTB linija prijenosnih testnih platformi dijeli zajedničku arhitekturu temeljenu na Windows operativnom sustavu, ugrađene softverske alate i raznolike mogućnosti podatkovne povezivosti.

EXFO sustavi za testiranje mobilnih i VoIP/IMS mreža primjenjivi su u telekomunikacijskim sustavima operatera te prilikom razvoja i testiranja proizvoda i usluga. Koriste ih testni timovi u svim životnim ciklusima mreže, a podržavajući najnovija izdanja globalnih standarda EXFO sustavi pomažu u implementaciji najnovijih generacija mobilnih tehnologija. 

Današnje usluge temeljene na Ethernet prijenosu po svojoj strukturi su mješovite, sastavljene od različitih tipova usluga od kojih svaka predstavlja poseban skup izazova na prijenosnu infrastrukturu.

EXFO je prvi proizvođač mjerne opreme koji u svojim instrumentima podržava nedavno objavljeni standard ITU-T Y.1564 (Y.156sam).

 

Testiranje modernih mobilnih mreža

EXFO je slijedom akvizicije tvrtke NetHawk, proizvođača protokol analizatora za 2G/3G/4G mreže, svoj proizvodni program proširio tehnološki naprednim i skalabilnim alatima i aplikacijama za testiranje mobilnih telekomunikacijskih mreža i mrežnih elemenata. Ovi sustavi namijenjeni su telekomunikacijskim operaterima, prilikom održavanja sustava i uvođenja novih usluga, kao i proizvođačima mrežne opreme, prilikom razvoja, optimizacije i testiranja.

Dodatne informacije