Keysightovi novi moduli električnog tereta za N6705C analizator

SAZNAJTE ŠTO SE DOGAĐA S VAŠIM KOMPONENTAMA

Keysight je predstavio nove module električnog tereta:

N6791A: 60V / 20A / 100W i N6792A: 60V / 40 A / 200W

koji se koriste s N6705C DC analizatorom ili u N6700A šasiji. Moduli svoju primjenu nalaze u karakterizaciji

napajačkih i solarnih ćelija, automobilskoj industriji, testiranju baterija i općenito simulaciji tereta i raspodjelom snage u elektroničkim sklopovima.

 

kombinacija modularnih tereta za N6705C vol2

NOVI MODELI KEYSIGHT OSCILOSKOPA 1000 X SERIJE S 4 KANALA

Keysight osciloskopi serije 1000 X od danas dostupni i kao četverokanalni.

 • 4 kanala
 • 70 MHz, 100 MHz, 200 MHz
 • uzorkovanje 2 GS/s
 • memorija 1 Mpt                                     

  DSOX1204G smanjeno4                               

 •  uzorkovanje 50,000 wfms/s                                               
 • definiranje maski za pass/fail testiranje
 • segmentirana memorija
 • USB i LAN sučelja
 • analiza serijskih protokola
 • 20 MHz generator signala
 • unaprijed definiranih 17 signala za vježbu

KEYSIGHT OSCILOSKOPI SERIJE 1000 X

Keysight predstavlja novu seriju osciloskopa 1000 X namijenjenu svima.

Karakteristike: 2 kanala, 50/70/100 MHz, do 1 Mpts standardne memorije, uzorkovanje do 2 GS/s, 50.000 wfms/s (ugrađena 4. generacija MegaZoom tehnologije)

6 instrumenata u jednom: osciloskop, funkcijski generator, mogućnost automatske BODE PLOT analize, digitalni voltmetar, analizator serijskih protokola, brojač frekvencija

series_1000-X.jpg

     EDUX1002A            EDUX1002G            DSOX1102A            DSOX1102G

   50 MHz, 2 kanala      50 MHz, 2 kanala, fun.gen.   70/100 MHz, 2 kanala      70/100 MHz, 2 kanala, fun.gen. 

web stranica proizvođača

Novo u ponudi - GW INSTEK mjerni instrumenti

 

 

Kvalitetna i cjenovno pristupačna elektronička mjerna instrumentacija sada dostupna u sklopu m.TEH prodajnog programa kao alternativa Keysight Technologies proizvodima u kategorijama osnovnih analizatora spektra, osciloskopa, laboratorijskih izvora napajanja, generatora signala, LCR mjerača, digitalnih multimetara, elektroničkih tereta itd.

 

        GW spectrum analyzer GSP-9330.png  

web stranica proizvođača

preuzmite informativni cjenik

Novi proizvodi u ponudi - Eurotempest računalna oprema

 

 

Rješenja za sigurne IT sustave i TEMPEST         

Serverska računala i radne stanice, pisači i periferna oprema, sustavi za pohranu podataka, oklopljeni TK ormari.

 

U području TEMPEST zaštite nudimo i rješenja za izgradnju EM zaštićenih soba tvrtke ETS Lindgren, građevinske zaštitne elemente tvrtke Y-Shield te mjernu opremu proizvođača Keysight Technologies.

 

web stranica proizvođača

 Agilent Technologies Teas and Measurement izdvojio je elektroničku mjernu instrumentaciju u novu kompaniju – Keysight Technologies

Tvrtka Agilent Technologies Inc., vodeća svjetska kompanija u proizvodnji elektroničke i medicinsko-biološke mjerne instrumentacije, formirala je novu spin-off kompaniju orijentiranu isključivo na elektroničku mjernu instrumentaciju. Nova tvrtka nosi naziv Keysight Technologies i aktivno započinje s radom u studenom 2014. Više detalja na www.keysight.com.

Naziv "Keysight" označava sposobnost uvida u specifične detalje tijekom testiranja u razvojno-istraživačkom procesu, ključne za razumijevanje i razvoj tehnologije. Nova tvrtka nastala je iz Hewlett-Packard Company, osnovane 1939. godine, koja je kasnije preimenovana u Agilent Technologies. Sa sobom nosi 75-godišnje nasljeđe tehnoloških inovacija i vodeće pozicije na globalnom tržištu mjerne instrumentacije.

Prema riječima predsjednika i CEO-a Keysight-a, Rona Nersesiana, novo ime odražava bogato nasljeđe kompanije Hewlett-Packard, utkane u temelje Silicijske doline te visoki integritet poslovanja i inovativnost tvrtke Agilent Technologies.

Tvrtka Keysight bit će orijentirana isključivo na industriju elektroničke mjerne instrumentacije s fokusom na svoje korisnike koji se, u različitim segmentima, bave testiranjem i mjerenjem elektroničkih komponenata i sustava. Trenutno kao dio Agilent Technologies, ovaj je segment poslovanja globalno vodeći u industriji proizvodnje i razvoja mobilnih komunikacijskih sustava, industriji razvoja obrambenih i zračnih tehnologija te u području industrijskog testiranja, računala i poluvodiča. Nova kompanija sadržavat će cjelokupni proizvodni program tvrtke Agilent Technologies te će zadržati najveću mrežu partnera zaduženih za prodaju i tehničku podršku u industriji mjerne instrumentacije.

Sjedište Keysight Technologies bit će u Santa Rosa, California, a nova kompanija zapošljavat će preko 9500 ljudi u više od 30 zemalja. Internetska stranica nove kompanije je www.keysight.com

Ovlašteni distributer za Keysight Technologies na području Republike Hrvatske i dalje ostaje tvrtka Mjerne tehnologije d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Više informacija na www.mteh.hr.