Keysight PROMO - besplatno povećajte širinu kanala osciloskopa

Besplatna nadogradnja širine pojasa osciloskopa
4- kanalni osciloskopi MSO serije InfiniiVision 3000T, 4000X i 6000X

 

Veća širina kanala za istu cijenu

U promotivnom periodu od 01.08.2019. do 31.03.2020. uz kupnju 4-kanalnog Keysight osciloskopa MSO serije 3000T, 4000X ili 6000X širine kanala 200MHz ili više, besplatno ćemo uređaj nadograditi na prvu sljedeću dostupnu širinu pojasa.

Slijedom toga, ova opcija vrijedi i za kupnju instrumenta određene širine (primjerice MSOX3034T sa 350 MHz) kojeg dobijete po cijeni prvog nižeg modela (u ovom slučaju MSOX3024T sa 200 MHz).

Kliknite na sliku za preuzimanje više informacija o ovoj promo ponudi.

4000 ultimate promo

NOVA SERIJA KEYSIGHT DC IZVORA NAPAJANJA - E36200

Serija napajanja E36200 dizajnirana je za aplikacije koje zahtijevaju veće snage od mogućnosti uobičajenih DC izvora u ovoj klasi. Nova serija sastoji se od 4 modela napajanja - dva jednokanalna i dva dvokanalna.
Dvokanalni instrumenti imaju opciju auto-series i auto-parallel spajanja dva izlaza u jedan kako bi omogućili 2x veću struju ili napon (do 120 V ili 40 A).

E36231A E36232A E36233A E36234A TRANSP SHAD 02 20190211

 

NOVI MODELI KEYSIGHT OSCILOSKOPA 1000 X SERIJE S 4 KANALA

Keysight osciloskopi serije 1000 X od danas dostupni i kao četverokanalni.

 • 4 kanala
 • 70 MHz, 100 MHz, 200 MHz
 • uzorkovanje 2 GS/s
 • memorija 1 Mpt                                     

  DSOX1204G smanjeno4                               

 •  uzorkovanje 50,000 wfms/s                                               
 • definiranje maski za pass/fail testiranje
 • segmentirana memorija
 • USB i LAN sučelja
 • analiza serijskih protokola
 • 20 MHz generator signala
 • unaprijed definiranih 17 signala za vježbu

Keysightovi novi moduli električnog tereta za N6705C analizator

SAZNAJTE ŠTO SE DOGAĐA S VAŠIM KOMPONENTAMA

Keysight je predstavio nove module električnog tereta:

N6791A: 60V / 20A / 100W i N6792A: 60V / 40 A / 200W

koji se koriste s N6705C DC analizatorom ili u N6700A šasiji. Moduli svoju primjenu nalaze u karakterizaciji

napajačkih i solarnih ćelija, automobilskoj industriji, testiranju baterija i općenito simulaciji tereta i raspodjelom snage u elektroničkim sklopovima.

 

kombinacija modularnih tereta za N6705C vol2

Novi proizvodi u ponudi - Eurotempest računalna oprema

 

 

Rješenja za sigurne IT sustave i TEMPEST         

Serverska računala i radne stanice, pisači i periferna oprema, sustavi za pohranu podataka, oklopljeni TK ormari.

 

U području TEMPEST zaštite nudimo i rješenja za izgradnju EM zaštićenih soba tvrtke ETS Lindgren, građevinske zaštitne elemente tvrtke Y-Shield te mjernu opremu proizvođača Keysight Technologies.

 

web stranica proizvođača

 Agilent Technologies Teas and Measurement izdvojio je elektroničku mjernu instrumentaciju u novu kompaniju – Keysight Technologies

Tvrtka Agilent Technologies Inc., vodeća svjetska kompanija u proizvodnji elektroničke i medicinsko-biološke mjerne instrumentacije, formirala je novu spin-off kompaniju orijentiranu isključivo na elektroničku mjernu instrumentaciju. Nova tvrtka nosi naziv Keysight Technologies i aktivno započinje s radom u studenom 2014. Više detalja na www.keysight.com.

Naziv "Keysight" označava sposobnost uvida u specifične detalje tijekom testiranja u razvojno-istraživačkom procesu, ključne za razumijevanje i razvoj tehnologije. Nova tvrtka nastala je iz Hewlett-Packard Company, osnovane 1939. godine, koja je kasnije preimenovana u Agilent Technologies. Sa sobom nosi 75-godišnje nasljeđe tehnoloških inovacija i vodeće pozicije na globalnom tržištu mjerne instrumentacije.

Prema riječima predsjednika i CEO-a Keysight-a, Rona Nersesiana, novo ime odražava bogato nasljeđe kompanije Hewlett-Packard, utkane u temelje Silicijske doline te visoki integritet poslovanja i inovativnost tvrtke Agilent Technologies.

Tvrtka Keysight bit će orijentirana isključivo na industriju elektroničke mjerne instrumentacije s fokusom na svoje korisnike koji se, u različitim segmentima, bave testiranjem i mjerenjem elektroničkih komponenata i sustava. Trenutno kao dio Agilent Technologies, ovaj je segment poslovanja globalno vodeći u industriji proizvodnje i razvoja mobilnih komunikacijskih sustava, industriji razvoja obrambenih i zračnih tehnologija te u području industrijskog testiranja, računala i poluvodiča. Nova kompanija sadržavat će cjelokupni proizvodni program tvrtke Agilent Technologies te će zadržati najveću mrežu partnera zaduženih za prodaju i tehničku podršku u industriji mjerne instrumentacije.

Sjedište Keysight Technologies bit će u Santa Rosa, California, a nova kompanija zapošljavat će preko 9500 ljudi u više od 30 zemalja. Internetska stranica nove kompanije je www.keysight.com

Ovlašteni distributer za Keysight Technologies na području Republike Hrvatske i dalje ostaje tvrtka Mjerne tehnologije d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Više informacija na www.mteh.hr.