NOVA SERIJA KEYSIGHT DC IZVORA NAPAJANJA - E36200

Serija napajanja E36200 dizajnirana je za aplikacije koje zahtijevaju veće snage od mogućnosti uobičajenih DC izvora u ovoj klasi. Nova serija sastoji se od 4 modela napajanja - dva jednokanalna i dva dvokanalna.
Dvokanalni instrumenti imaju opciju auto-series i auto-parallel spajanja dva izlaza u jedan kako bi omogućili 2x veću struju ili napon (do 120 V ili 40 A).

E36231A E36232A E36233A E36234A TRANSP SHAD 02 20190211

 

Keysight PROMO - 25% popusta na FieldFox RF analizatore

Najbolji prijenosni RF analizator na tržištu
FieldFox modeli do 4 GHz, 6 GHz i 9 GHz

 

25% popusta na FieldFox analizatore

U promotivnom periodu od 01.04. do 31.07.2019. uz kupnju Keysight FieldFox RF analizatora do 9 GHz s 5 godina jamstva ostvarujete pravo na 25% popusta na uređaj i sve dostupne softverske opcije.

Kliknite na sliku za preuzimanje više informacija o ovoj promo ponudi.

FieldFox image.jpg

Keysight PROMO - besplatno veća širina kanala osciloskopa

Besplatna nadogradnja širine pojasa osciloskopa
Osciloskopi serije InfiniiVision 3000T, 4000X i 6000X

 

Veća širina kanala za istu cijenu

U promotivnom periodu od 01.04. do 31.07.2019. uz kupnju Keysight osciloskopa serije 3000T, 4000X ili 6000X širine kanala 200MHz ili više, besplatno ćemo uređaj nadograditi na prvu sljedeću dostupnu širinu pojasa.

Kliknite na sliku za preuzimanje više informacija o ovoj promo ponudi.

4000 ultimate promo

Keysightovi novi moduli električnog tereta za N6705C analizator

SAZNAJTE ŠTO SE DOGAĐA S VAŠIM KOMPONENTAMA

Keysight je predstavio nove module električnog tereta:

N6791A: 60V / 20A / 100W i N6792A: 60V / 40 A / 200W

koji se koriste s N6705C DC analizatorom ili u N6700A šasiji. Moduli svoju primjenu nalaze u karakterizaciji

napajačkih i solarnih ćelija, automobilskoj industriji, testiranju baterija i općenito simulaciji tereta i raspodjelom snage u elektroničkim sklopovima.

 

kombinacija modularnih tereta za N6705C vol2

NOVI MODELI KEYSIGHT OSCILOSKOPA 1000 X SERIJE S 4 KANALA

Keysight osciloskopi serije 1000 X od danas dostupni i kao četverokanalni.

 • 4 kanala
 • 70 MHz, 100 MHz, 200 MHz
 • uzorkovanje 2 GS/s
 • memorija 1 Mpt                                     

  DSOX1204G smanjeno4                               

 •  uzorkovanje 50,000 wfms/s                                               
 • definiranje maski za pass/fail testiranje
 • segmentirana memorija
 • USB i LAN sučelja
 • analiza serijskih protokola
 • 20 MHz generator signala
 • unaprijed definiranih 17 signala za vježbu

Novi proizvodi u ponudi - Eurotempest računalna oprema

 

 

Rješenja za sigurne IT sustave i TEMPEST         

Serverska računala i radne stanice, pisači i periferna oprema, sustavi za pohranu podataka, oklopljeni TK ormari.

 

U području TEMPEST zaštite nudimo i rješenja za izgradnju EM zaštićenih soba tvrtke ETS Lindgren, građevinske zaštitne elemente tvrtke Y-Shield te mjernu opremu proizvođača Keysight Technologies.

 

web stranica proizvođača

 Agilent Technologies Teas and Measurement izdvojio je elektroničku mjernu instrumentaciju u novu kompaniju – Keysight Technologies

Tvrtka Agilent Technologies Inc., vodeća svjetska kompanija u proizvodnji elektroničke i medicinsko-biološke mjerne instrumentacije, formirala je novu spin-off kompaniju orijentiranu isključivo na elektroničku mjernu instrumentaciju. Nova tvrtka nosi naziv Keysight Technologies i aktivno započinje s radom u studenom 2014. Više detalja na www.keysight.com.

Naziv "Keysight" označava sposobnost uvida u specifične detalje tijekom testiranja u razvojno-istraživačkom procesu, ključne za razumijevanje i razvoj tehnologije. Nova tvrtka nastala je iz Hewlett-Packard Company, osnovane 1939. godine, koja je kasnije preimenovana u Agilent Technologies. Sa sobom nosi 75-godišnje nasljeđe tehnoloških inovacija i vodeće pozicije na globalnom tržištu mjerne instrumentacije.

Prema riječima predsjednika i CEO-a Keysight-a, Rona Nersesiana, novo ime odražava bogato nasljeđe kompanije Hewlett-Packard, utkane u temelje Silicijske doline te visoki integritet poslovanja i inovativnost tvrtke Agilent Technologies.

Tvrtka Keysight bit će orijentirana isključivo na industriju elektroničke mjerne instrumentacije s fokusom na svoje korisnike koji se, u različitim segmentima, bave testiranjem i mjerenjem elektroničkih komponenata i sustava. Trenutno kao dio Agilent Technologies, ovaj je segment poslovanja globalno vodeći u industriji proizvodnje i razvoja mobilnih komunikacijskih sustava, industriji razvoja obrambenih i zračnih tehnologija te u području industrijskog testiranja, računala i poluvodiča. Nova kompanija sadržavat će cjelokupni proizvodni program tvrtke Agilent Technologies te će zadržati najveću mrežu partnera zaduženih za prodaju i tehničku podršku u industriji mjerne instrumentacije.

Sjedište Keysight Technologies bit će u Santa Rosa, California, a nova kompanija zapošljavat će preko 9500 ljudi u više od 30 zemalja. Internetska stranica nove kompanije je www.keysight.com

Ovlašteni distributer za Keysight Technologies na području Republike Hrvatske i dalje ostaje tvrtka Mjerne tehnologije d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Više informacija na www.mteh.hr.