FieldFox ručni RF i mikrovalni analizatori

Preciznost. Pouzdanost. FieldFox.

Keysight Technologies (bivši Agilent Test and Measurement) je nedavno predstavio dodatak obitelji FieldFox analizatora koja sada broji ukupno 16 uređaja za različite primjene i frekvencijska područja.

FieldFox je dostupan u različitim izvedbama, u frekvencijskom području do 4 GHz za osnovni model pa sve do 26.5 GHz za najjači model u ponudi. Instrumenti mogu biti konfigurirani kao kabelski i antenski analizatori (CAT), vektorski analizatori mreža (VNA), analizatori spektra ili kao multifunkcijski analizatori koji nastaju kombinacijom ovih funkcionalnosti.

Keysight FieldFox analizatori dizajnirani su s ciljem da u terensku primjenu unesu preciznost laboratorijskog mjernog instrumenta bez kompromisa na trajnost i upotrebljivost u svakodnevnom radu. Ovim uređajem povećat ćete svoju produktivnost i mogućnosti detekcije i analize na terenu, ili u laboratorijskim uvjetima, uz jednostavnost primjene i kompleksan set funkcionalnosti istovremeno prilagođenih početnicima i iskusnim korisnicima. Izdržljivost i otpornost na vanjske utjecaje ovog instrumenta među najboljima je na tržištu i prilagođena najtežim uvjetima rada.

Više detalja potražite na linku.

 

 

Dodatne informacije