m.TEH Vas poziva na seminar i predstavljanje mjerne opreme tvrtke Keysight Technologies.

Seminar će se održati u kongresnom centru hotela Antunović, 25.10.2017.

Za informacije i prijave kontaktirajte nas na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Preliminarni program seminara možete preuzeti ovdje.

 

 

m.TEH i njegovi zaposlenici od samih početaka sudjeluju kao partner i izlagač na ovom vrlo interesantnom skupu vezanom uz optičke tehnologije. Ovo je jedini takav skup koji se na ovu temu održava u regiji.

U okviru konferencije i izlaganja domaćih i stranih eminentnih stručnjaka iz područja optičkih komunikacija, optičkih senzora i mjerenja, možete posjetiti i naš štand s brojnim uređajima koji su vrhunac tehnologije za područje kako mjerenja u optici, tako i mjerenja u telekomunikacijama uopće. EXFO kao svjetski broj jedan uvijek dolazi s inovativnim rješenjima koja će sigurno pobuditi vaš interes.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti na ovom vrlo interesantnom skupu i posjetiti naše dvije prezentacije o najnovijim tehnologijama u području optičkih komunikacija i nadzora telekomunikacijskih mreža nove generacije.

Ovaj skup idealan je kompromis između profesionalno odrađenih seminara i stručnih radova, te druženja i izmjene iskustava na uvijek atraktivnim turističkim destinacijama.

Ovim putem najavljujemo naše sudjelovanje na na ovom skupu – vidimo se!!